educatie

– coach van het propedeuseproject: slaap lekker bij de afdeling CMD van de Hogeschool van Amsterdam

 

– het geven van een Masterclass visuele kunstkritiek in het stedelijk museum Amsterdam in opdracht van het Mondriaanfonds, nav de prijs voor de jonge kunstkritiek.

mondriaanfondsimgres-1

– workshopleider scriptschrijven voor een documentaire over polarisatie op het ROC Leiden

imgres-2

– workshopleider voor het project Hart en Handen: leerlingen van het VMBO in Hoorn maken een film over het uitoefenen van een bijzonder beroep. Ze filmen een jongere die een meesterproef moet doen. In opdracht van Cinema Oostereiland in Hoorn.

imgres-1

Film2connect Het vierde gymnasium Amsterdam leert in vier maanden tijd zichzelf filmisch goed neer te zetten om daarna om iemand van een andere school in Amsterdam -een leerling van Reigersbos- te portretteren.

logo.def.jouwidee.fc

– 10 workshops in het maken van korte films maken met de mobiele telefoon- voor het uitwisselingsproject Who are you in Bombay en Amsterdam (Nederlandse en Indiase kinderen) in opdracht van het Tropenmuseum Amsterdam

tropen

– TEC scholieren leren in twee maanden korte filmpjes maken over hun omgeving en fascinaties voor het project Face Your World, In opdracht van 4xm

imgres-3

– gastdocentschap Design Academy Eindhoven afdeling wonen. Een cursus van 5 maanden in het maken van een korte documentaire over verschillende vormen van alternatief en/of creatief wonen.

design-academy-eindhoven